Образование

Доброто образование е ключ към по-доброто бъдеще и по-високото качество на живот. Непрестанното повишаване на качеството на преподаване е от основно значение. Ние подкрепяме програми, които прилагат модерни методологии и технологии, както и помагаме за привличане на водещи преподаватели за нашите училища и университети.

Нашите цели в областта на образованието

Добри примери

Търсим добрите примери и ги подкрепяме. Организации и преподаватели, които работят за положителна промяна на образователната системата, въвеждат добри практики и прилагат иновативни обучителни техники, биха били наши естествени партньори.

Нови методи

Целим да стимулираме използването на доказано успешни и модерни методологии на обучение, утвърждавайки ги в България. Основният ни приоритет е да изградим съвременен образователен комплекс, включващ детска градина, училище и университет за пример. По този начин ще предложим работещ модел, който с течение на времето може да бъде приложен и в други градове на страната.

Интегриран подход

Вярваме, че изграждането на пълноценни личности минава през цялостен подход в образователния процес. Академичните успехи трябва да вървят заедно със здравословен начин на живот, физическо и емоционално развитие.

Проекти в сферата на образованието

INSAIT

Подкрепяме с 6 милиона евро за период от 5 години INSAIT (Институт за Компютърни науки, Изкуствен интелект и технологии). *Инициативи, подкрепени от учредителите на фондация “За пример“.

Заедно в час

Подкрепяме инициативите на фондация "Заедно в час" с 300 000 лева за период от 3 години с цел подобряване качеството на образованието за българските деца. *Инициативи, подкрепени от учредителите на фондация “За пример“.

Училище за пример

Планираме да изградим детска градина и училище, в които да се използват съвременни и високоефективни методологии и технологии на преподаване, за да осигурим качествени знания и образование, започвайки от най-младите.

Не пропускайте нищо от нас!

Последвайте нашите канали в социалните медии и научавайте първи за инициативите ни.